Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tuğrul ZEYTİN
30 Kasım 2023

Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tuğrul ZEYTİN

Başkan

Aslen Afyonkarahisar’lı olan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tuğrul Zeytin, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlayarak mezun olan Uzm. Dr. Zeytin, 2005 - 2010 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Acil Tıp Uzmanlığı ihtisasını yaptı. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Eskişehir Devlet Hastanesinde uzman hekim ve acil servis sorumlu hekimliği görevlerinde bulundu. 2017 yılında Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı. Aralık 2017 – Aralık 2018 tarihleri arasında Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde bulundu. Aralık 2018’den itibaren Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.