Bozüyük Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi Görevlendirme İlan Metni
10 Temmuz 2023

İl düzeyinde personel ihtiyaçlarını belirleyerek personelin adil ve dengeli dağılımını yapmak amacıyla personel ihtiyacı duyulan Bozüyük Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde görevlendirilmek üzere İlimizde ilgili sağlık tesisi dışında görev yapan personeller arasından belirlenecek toplam 10 hemşire/ sağlık memuru / ebe ünvanlı personelden 2023 yılı sonunda kadar geçici olarak görevlendirme işlemi yapılacaktır.
    Bu kapsamda geçici görevlendirmek üzere belirlenecek personellerden öncelikli olarak ilgili unvanlardaki personelin yoğun bakım sertifikalı olanlar tercih edilecek olup sertifikası bulunmayanların başvuruları hizmet puanı en yüksek olan personelden başlanarak geçici görevlendirme işlemi gerçekleştirilecektir. Başvurular 24 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek olup başvuru dilekçe örneği ekte sunulmuştur.

docx.png Dilekçe Örneği